Sanne Salomonsen bruger også hair extensions

Det velkendte Djarling frisørfirma, som Jette Djarling står bag, har i mange år arbejdet på deres helt specielle måde at påsætte falsk hår. Det minder om den metode, der er kendt som flettemetoden, men har noget ekstra til sig. Denne specielle metode har resulteret i, at firmaet i dag har afdelinger i København, Aarhus, Amsterdam, Antwerpen, Lillesand og intet mindre end Los Angeles. Firmaet er altså meget succesfuldt og kendt for god kvalitet både, når det kommer til det hår, der benyttes til ens hair extensions, men især også når det kommer til metoden.

I Danmark har firmaet op til 1000 kunder om måneden, som enten kommer ind som nye kunder eller som eksisterende kunder, der er del af firmaets løbende vedligeholdelses aftaler, som de har med mange af deres kunder for at sikre sig, at det falske hår altid ser bedst ud og er sat på de rigtige steder. Kunderne skriver sig gennem denne aftale sig op til at komme til tjek hver anden måned, hvor de får flyttet deres extensions helt op til hovedbunden endnu en gang og får trimmet håret, hvis det er blevet slidt.

http://www.duwald.dk/

Et velkendt ansigt i firmaets kundekreds er den danske sangerinde Sanne Salomonsen, som er frontperson for Djarling i Danmark. På deres hjemmeside optræder Salomonsen på flere billeder og giver endda også sin vurdering på firmaet og dets kvalitet af hår og metode i en online video. Salomonsen har i sine yngre dage altid haft langt of flot hår, og i de seneste år, har hun altså følt det nødvendigt at få hår påsat via denne specielle metode, der minder mest om flettemetoden, når man taler om hair extensions.

Skriv et svar