Sansegynge til babyer: Leg og lær

En sansegynge kan det hele. Babyer og små børn elsker at være i gyngen, fordi det rolige bevægelsesmønster er trygt og beroligende. Gyngen kan dreje rundt eller sving frem og tilbage samt fra side til side. Så når mor eller far har brug for en pause eller gerne vil stoppe gråd eller barnet ubehag, kan de med fordel placere den lille guldklump i en sansegynge. Og udover at være en dejlig oplevelse for barnet samt en tiltrængt pause til forældrene har gyngen også mange andre egenskaber. Den evige bevægelse gør, at barnet eller babyen får styrket både motorik og balance. Gyngen byder dermed både på leg og læring.

Sansegynge til flere årtier

Gyngen er lavet af stærke materialer og kan derfor holde i mange år, hvilket er en stor fordel, eftersom at gyngen tiltaler både små og større børn. Gyngen kan altså følge et barn fra baby til halvvoksen. Mens barnet er helt lille kan gyngen indstilles, så den kun hænger få centimeter over jorden. På den måde kan forældre lægge babyen fra sig uden bekymringer om, at han eller hun skal falde ud og slå sig. Senere kan den lille selv kravle ind og ud af gyngen, og når barnet bliver lidt større, er det let at hæve gyngen, så den kommer længere væk fra jorden. Hermed er der mulighed for, at barnet kan gynge lidt højere.

Udendørs og indendørs

Sansegyngen egner sig både til indendørs og udendørs brug, så man kan selv bestemme, om den skal hænge i haven, i dagligstuen eller begge dele. På den måde er der leg året rundt, og man behøver ikke vente på, at sneen forsvinder og sommertemperaturerne indfinder sig, før man tager de små puds med på legepladsen for at prøve gyngerne.

Heller ikke prisen er den store hindring, hvis man ønsker at anskaffe sig en sansegynge. De fleste ligger på omkring 500 og 800 kr. men der er også rig lejlighed til at finde en gynge på udsalg eller tilbud. Særligt på nettet i de mange online butikker er der ofte gode tilbud at finde.

http://pleasebuy.dk/sansegynge-til-babyer-tilbud-leg-og-laering-til-indendors-og-udendors-brug-6.html

Skriv et svar