Sikkerheden i top med Yepp cykelstole

Med en Yepp cykelstol/barnestol er dit barn sikret en god og sikker cykeltur med mor eller far. Selve cykelstolen er en rigtig smart model med flotte farver og detaljer. Barnet sidder godt spændt fast under hele turen med den gode fem-punkts sikkerhedssele. Denne type cykelstol har mange gode detaljer og fordele – blandt andet fodstøtter som nemt kan justeres både i højde og længde. Derudover er Yepp cykelstolen meget simpel, lavet af stærke materialer og er generelt en meget populær og testvindende barnestol. Stolen har blandt andet vundet ”Tænk bedst i test” i marts 2012 og været igennem europæiske strenge kvalitetstest, så sikkerheden er helt i top!


Yepp cykelstolen er lavet i et let, men stærkt materiale, som er meget stød absorberende. Stolen er udstyret med puder og de smarte fodstøtter, som spændes fast om barnets fod og sikrer, at de ikke kommer ind i hjulet. Denne model anbefales til børn op til 6-års alderen med en max vægt på 22 kg.

Det smarte ved denne cykelstol er, at den nemt kan monteres og bruges på voksencykler, som ikke har et bagagebærer. Derudover passer cykelstolen til langt de fleste cykler på markedet. Bagerst på cykelstolen sidder der gode synlige reflekser, som gør det ekstra sikkert at køre en tur med sit barn, hvad enten det er om morgenen, eftermiddagen eller om aftenen.

 

På www.cykelpartner.dk kan man få denne Yepp cykelstol til 949,00,- på tilbud i farverne hvid, grå/sølv, orange, lime, blå eller sort. Man kan nu også få Yepp cykelstolen i pink til 999,00,-.

Skriv et svar