Skab din egen cykel

For tiden er det meget moderne at gøre noget unikt, gøre noget personligt, så det skiller sig ud fra mængden. Det er de færreste, som blot vil være en del af tapettet. I stedet vil de skille sig ud. Det kan være gennem ens tøjstil, at man finder alternative designere, eller finder tøj i forskellige butikker for at kunne sammensætte sit helt eget og unikke.

Andre igen har kastet sin kærlighed på cyklen og ønsker at få den til at vise sider af ens personlighed. Det kan være at skifte dele på den, så den får et mere retro-look eller bliver mere racer-agtig. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Hvis man vil gøre det hele selv, kan det selvfølgelig godt blive en mindre udfordring, men har man hænderne skruet nogenlunde på og er vedholdende, kan det godt lykkes.

 Find cykeldele på internettet

Det første problem, der umiddelbart kan opstå, er, hvor man skal finde og købe cykeldelene. En dyr affære kan det hurtigt blive, hvis man kigger forbi den lokale cykelhandler og få ham til at bestille alle cykeldelene hjem. Det billigere alternativ er at finde på internettet, hvor udbuddet er langt større og priserne også er mindre. Her kan man hurtigt få sig et overblik over markedet og sammenligne priser for at finde de billigste forhandlere.

Selve monteringen må du selv klare, eller også kan man altid forhøre sig blandt familien og vennerne. I sidste ende kan det lokale cykelværksted nok være behjælpelig med montering.

Når en tredjedel af alt trafik i København afvikles med cyklen kan det være en god ide, at få personliggjort sin cykel og få det den til at skille sig ud i mængden. Hvilket du formentlig også vil blive glad for, når du parkerer den …

Selvom man bor i København, så kan man alligevel spare rigtig mange penge på nyt cykeltilbehør hos jyske forhandlere. Prøv evt. at kigge ind hos www.cykelpartner.dk, hvor du kan spare mange penge på reservedele til cykler.

Skriv et svar