Smarte Front barnestole modeller

Cykelstole er et kæmpe hit i de danske børnefamilier, og der findes også mange forskellige modeller og typer. På www.cykelpartner.dk kan man finde en masse flotte modeller, som er sikre, i god kvalitet og til gode priser.

En super smart cykelstol er de såkaldte Front modeller, som skal monteres forrest på cyklen. Prøv en barnestolen fra Polisport i Guppy Mini modellen, som nemt kan sættes fast på din cykel. Denne stol er velegnet til børn der vejer mellem 9 og 15 kg., og kan derfor bruges længe mens dit barn vokser. I stolen sidder en komfortabel pude, som nemt kan tages af og vaskes. Stolen har en sikker 5 punkts sikkerhedssele, som sikrer at dit barn er godt spændt fast under Jeres cykeltur. Fodstøtterne er regulerbar i højden og har tilmed også en sikkerhedsrem. Selve stolen er lavet af hårdt plast, som gør den robust. Det smarte ved denne cykel er, at den meget nemt og hurtigt kan afmonteres, og på bare 10 sekunder, kan man tage cykelstolen af. Denne model er UV resistent, hvilket vil sige, at den ikke falmer af at stå i direkte sollys. Polisport Guppy Mini koster lige nu kun 399,00,- på tilbud.

En anden god Front model er Yepp barnestol, som har samme smarte egenskaber, samt en lås, så man uden bekymringer kan forlade cyklen med stolen siddende på. Til denne Yepp model kan man tilmed købe vindskærme, som forhindre støv og kold luft i at genere dir barn under cykelturen. Yepp Front modellen kan fås i farverne blå, grå/sølv, hvid, lime, orange, sort og pink til 749,00,-.


Skriv et svar