Sov trygt og dejligt i et blødt pyjamas jumpsuit

Et jumpsuit behøver ikke nødvendigvis være til fest og farver, til pænt brug, eller blot til afslapning. Mange forbinder umiddelbart idéen om et jumpsuit med sparkedragter til småbørn, og det er da også denne oprindelige idé, som man er gået lidt tilbage til.

Til voksne har et jumpsuit fra start af været adskilt fra nattøjsområdet, for netop at undgå sammenligningen med sparkedragter, og derved også undgå at få påsat et mærkat som ’voksenbaby’. Dog er der åbnet et marked op for de såkaldte voksen onesies, der, som ordet antyder, er én hel dragt. Flere af de større og førende mærker både herhjemme i Danmark og i udlandet laver onesies både til hyggebrug, men også som nattøj. Især til kvinder er et såkaldt pyjamas jumpsuit blevet meget populært inden for det sidste år. Det er blevet så stor en succes, at man både kan få de traditionelle udgaver, hvor benene er shorts-agtige og overdelen ligner en tanktop, men man kan også få bogstavelige heldragter, fra ankler til håndled. Der produceres også en lang række mere specielle typer pyjamas jumpsuits, hvor udsmykningen af selve dragten godt kan indeholde ører eller hale, således at jumpsuitet ligner et dyr eller et væsen. Dyr som fx pingviner, løver, aber og pandaer er meget populærer inden for denne type jumpsuits.

Så hvad end man er til de fluffy og bløde standard pyjamas jumpsuits, eller om man føler for lidt ekstra sjov i hverdagen med et pyjamas jumpsuit i animal-version, så svømmer internettet i muligheder og der er både noget for enhver smag, stil og pengepung.

http://www.jumpsuit-priser.dk/

Skriv et svar