Spar tid ved træning på hometrainer

Når man benytter sig af en hometrainer, så kan man træne på meget kortere tid, end hvis man først skal til at have cyklen kørt frem og iklædes ret rette tøj. Hvis man træner på en hometrainer, så kan den stå klar, når man kommer hjem fra arbejde og man skal ikke til at have iklædt sig lange bukser, handsker, skoovertræk eller regntøj, hvis det er dårligt vejr. Man kan bare hoppe i de korte cykelshorts og en cykeltrøje og så gå i gang. Selv cykelhjelmen kan man undvære, hvilket er et stort plus for mange.
Samtidig giver en hometrainer et nøjagtigt billede af formen, da man ikke skal overveje påvirkende faktorer på en hometrainer, som man skal, når man kører udendørs. Hvis man træner udendørs og præsterer lidt skidt en dag, så kan det være svært at afgøre, om det var dagsformen eller om det var ydre faktorer som vind m.m. der gav den dårlige træning. Når man træner indendørs, så ved man med sikkerhed, hvor formen svigter og derfor kan man intensivere træningen omkring de svage punkter og på den måde kan man komme i meget bedre form på noget kortere tid.
Hvis du ikke har en hometrainer, så bør du overveje at købe en. En hometrainer kan købes for priser omkring 1000 kr. og de er ganske udmærkede til at komme i gang på som en begynder hometrainer.

Skriv et svar