Tag dine børn med ud at grille

Der er rigtig mange mennesker, som har en grill derhjemme. Det er nærmest blevet et folkeeje efterhånden, og det koster ikke særlig meget bare at have en eller anden form for grill. Men mange af disse grillejere er desværre ikke særlig gode til at tage deres børn med ud og lave mad, og derfor bliver børnene aldrig rigtig en del af det her, selvom de måske egentlig gerne ville. Så derfor er det vigtigt, at du inviterer dine børn til at være med, når du går i gang med at tænde grillen op.

Jeg kan da selv huske fra min barndom, at det var fantastisk når min far gik i gang med at tænde op i grillen, og jeg drømte om, at jeg en dag fik lov til at gøre det. For det var jo lidt sejt, når ens far stod der og havde med ild at gøre. Det synes man da i hvert fald som en lille knægt. Men jeg blev aldrig rigtigt indviet i hele opsætningen, og det ærgrer jeg mig da lidt over den dag i dag. Jeg fik aldrig lov til at tænde op i grillen.

Det har jeg så husket, nu hvor jeg er blevet voksen, og jeg har valgt at indvie mine børn i hele processen, når vi skal have gang i grillen. På den måde får vi et par hyggelige timer sammen, og de går ikke bare og keder sig, mens min kone og jeg tager os af madlavningen. Nej, de er både med til at tænde op og lave maden, og på den måde får de en god fornemmelse for, hvad det vil sige at grille.

Læs mere på Grillmester.net

Skriv et svar