Unisex tøj kommer mere og mere frem og det tiltrækker alle aldre

Din far er måske med på moden – han ved det bare ikke

I tøjsammenhængen dækker ordet unisex over en beklædningsdel, som både kan bruges af hankøn og hunkøn. Mange piger har siden de var helt små været vant til at blive klædt i lyserød eller lilla fra top til tå og mange drenge er blevet vant til grønt og blåt tøj. Spørger du rundt omkring i børnehaver vil farverne også være opdelt i drenge- og pigefarver. Denne opdeling af farver, tøj og dermed drenge og piger er dog på vej ud af modens rampelys. Piger og kvinder går mere og mere i løse bukser, T-shirts eller skjorter, som kunne ligne at tilhøre deres fædre, brødre eller en kæreste. Looket betegnes som afslappet og moderne og er set på mange catwalks og ugeblade verden over. Nogle piger vælger at køre drengestilen helt ud, mens andre mixer en oversize T-shirt med et par stramme og feminine bukser.

 

Beklædningsdelen til alle

Drengene og mændene er derimod ikke så tilbøjelige til at hoppe i deres mors, søsters eller kærestes tøj – og med god grund. Nyt på markedet er der dog kommet en unisex beklædningsdel som er meget in hos hunkønnet, men som også hankønnet har stor interesse i. Der er tale om den behagelige jumpsuit, som mest af alt minder om en bodystocking til babyer. Jumpsuits laves i forskellige modeller, men især én model henvender sig til begge køn. Denne model er ikke figursyet, som den fine jumpsuit, men adskiller sig via et bredt udvalg af farver og mønstre og piger kan lige såvel vælge en lyserød, som de kan vælge en grøn. Det er heller ikke et særsyn at se drenge i en rød én.

Med denne jumpsuit er unisexmoden ikke kun populær for piger og kvinder, men også for mænd og drenge. De kan fås i mange forskellige størrelser og alle aldre kan derfor være med på moden.

 

Hvis du også vil med på unisex-bølgen

Både butikker henvendt til børn, det unge segment og til de voksne kan have masser af beklædningsdele, som hører under unisex kategorien. Kan du ikke finde det kan du spørge dig frem eller bruge en søgemaskine på internettet. Alt efter hvilken tid på året du søger efter det kan du være heldig at rende ind i en masse udsalg. Søger du en endnu billigere løsning kan du gå på udkig i dine forældres eller søskendes garderobe – måske er du heldig at finde unisexmode, som ikke engang kan findes i butikkerne mere!

Kilde: www.jumpsuit-priser.dk

Skriv et svar