Vigtig rådgivning til køb af nyt pillefyr eller stokerenhed

Når man skal ud og købe sig et nyt pillefyr, så er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilket fyr man køber.

Der findes rigtig mange forskellige typer af fyr og hvis man ikke selv er rigtig godt inde i tingene, så bør man søge professionel rådgivning, så man ikke bruger 50.000 eller 100.000 kr. og så ender op med et pillefyr, som langt fra lever op til forventninger.

Når man står overfor en udskiftning af ens fyr, så skal man ikke kun overveje om man vil have et rent stokerfyr som ens næste fyr, om man er mere til et fastbrændselsfyr eller om man måske bør overveje at investere i en kombifyr.

Hvad er et kombifyr?

Et kombifyr eller et fastbrændselsfyr med en stokerenhed, som det reelt er, er en noget større investering end det er at købe sig et enten eller fyr, men det giver også nogle gode muligheder for at spare penge til brændsel. Nu gør regeringen jo hvad de kan, for at man ikke kan spare alt for mange penge på varme, men for dem som har adgang, gratis affaldstræ, til et stykke skov at skove brænde i til billige penge eller måske selv er så heldige at eje et stykke skov, så er der stadig mange penge at spare ved at benytte sig af ganske almindeligt brænde. Ulempen ved at udelukkende at benytte sig af brænde i en fastbrændselskedel er dog, at der kun er varme, når der er nogen til at fylde fyret op. Hvis man køber sig en af de gode kombifyr, så kan man benytte sig af fastbrændsel, når man er hjemme til det og når fyret går ud, så kan stokerenheden selv tænde op og tage over. Men som skrevet i starten af denne artikel, så er det rigtigt vigtigt, at man klarlægger sine behov og ikke bare gætter sig frem til en løsning. Hvis man følger diverse råd fx ved at spørge naboer eller ved at søge på internettet, så kan man blive meget klogere på nogle af de ting, som man skal have med i sine overvejelser, men i købssituationen, så bør man altid tage en fagmand med på råd. Herfra skal der lyde en anbefaling til en meget professionel rådgivning og et stort udvalg i både stokerfyr, pillebrændeovne og vvs artikler fra http://www.hedestoker.dk/

 

Skriv et svar