Vinterferie betyder skiferie

Morten fra http://www.skiferietips.dk/pakkeliste-skiferie skriver her om pakkelisten til skiferien.

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at mange er ved at gøre klar til den årlige skiferie. Der er meget at gøre inden afgang, så man skal til at i gang med den lange huskeliste og pakkeliste hvis alt skal være klar, når ferien starter.

 

Pakkeliste: Det varme tøj er det vigtigste

Noget af det vigtigste, – det som oftest står øverst på pakkelisten, – er det varme tøj. Tøjet skal være af god kvalitet, hvis man skal holde kroppen varm i de kolde temperaturer, man bliver mødt af på skiferien. Og det er alle lag, der skal være styr på. Både skiundertøjet, bluse og buser samt skijakke og skibukser skal være i orden En dårlig påklædning kan ødelægge selv den bedste skiferie, så det er ikke på tøjbudgettet, der skal spares.

 

Udover det varme tøj står der selvfølgelig også flere ting på pakkelisten. Handsker, skibriller, hue, og så videre er også uundværlige musthaves på årets skiferie. Så det er bare med at komme i gang i god tid, hvis man skal have styr på det hele.

 

Huskeliste og pakkeliste

For at være sikker på at man har situationen under kontrol og ikke glemmer noget, kan det være en god ide at skrive både en pakkeliste og en huske. På pakkelisten står de ting, man skal have med i kufferten, og hvis man er ude i god tid, har man alle chancer for at spæde til undervejs, hvis der skulle være noget, man har glemt at tilføje på listen.

 

Ligeledes kan en huskeliste danne et letoverskueligt overblik over de ting. man skal gøre inden den dag, man starter bilen og tager af sted på skiferie. Her kan der for eksempel være tale om at bekræfte hotellet, sørge for at lejen af ski og andet udstyr er i orden, men det kan også gælde mere hjemlige forhold såsom at aftale med naboen, at de tømmer postkassen, eller arrangere at familiens hund kan blive passet af dyrevenlige familiemedlemmer.

 

Styr på alt til vinterferien

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at der er masser, der skal gøres, inden man forlader landet og tager af sted på skiferie. Så hvorfor ikke gøre de mange gøremål mere overskuelige i form af pakkelister og huskelister. På den måder er der i hvert fald intet i vejen for, at årets vinterferie og skiferie bliver en stor succes.  Læs mere om skiferie her.

 

Skriv et svar