Voksbehandling med den bedste voks

Lider du også af uønsket hårvækst, som kun er irriterende og svært at fjerne med skarpe barberblade? Dette kan en voksbehandling nemt hjælpe dig med at slippe for! Voksbehandling er et kendt og meget brugt skønhedsfænomen, som benyttes af både mænd og kvinder verden over. Det er en rigtig godt idé, at få foretaget behandlingerne hos en professionel, så resultatet bliver så tilfredsstillende og behageligt som overhovedet muligt. Derudover sikres du en silkeblød og glat hud, som ikke er irriteret eller skadet af de anvendte redskaber.

En voksbehandling foregår således, at du får smurt voks på det hårramte område, hvorefter det gives af med noget specielt papir. Ved at benytte noget af det bedst og mest solgte voks – nemlig ADAM & EVE WAX – kommer der ikke særlig meget voks direkte på huden, og på den måde vil hele behandlingen foregår ganske smertefrit. Dermed ikke sagt, at man slet ikke kan mærke voksbehandlingen, men jo flere gange man har prøvet det, jo mere har kroppen vænnet sig til denne måde, at fjerne uønsket hår på.

Der findes selvfølgelig forskellige former for voks, så det passer til den type voksbehandling du ønsker. Skal du have foretaget en voksbehandling omkring de intime områder, benyttes der naturligvis den mest skånsomme form for voks, som både kan vælges uden farvestoffer og duft. Den naturlige farve der alligevel er at finde i ADAM & EVE WAX stammer fra den australske bivoks og kokosolie, som er brugt i voksen.

Selvom en intim voksbehandling kan være ganske grænseoverskridende, er der ikke noget at være bekymret for. De professionelle på skønhedsklinikken er vant til at arbejder med materialerne og disse områder, og har derudover også den største respekt for privatlivet. Dertil skal det siges, at alle voksbehandlinger – uanset område på kroppen – udføres i lukkede rum.

Skriv et svar