Voksne på ethjulet cykel

Ethjulet cykling er for alle aldre, og i høj grad også for voksne.

Det er super god motion, og især i starten når man skal lære at cykle, kan man rigtig mærke at alle muskler i kroppen bruges.
Det tager som regel lidt længere tid for voksne at lære det. Men det giver så meget igen, når man først har kæmpet sig igennem den svære start.

Ethjulet cykel specielt til voksne?

Voksne kan fint starte ud på en standard begynder cykel, som dem der er lavet til børn og unge. Man skal bare være opmærksom på at holdbarheden ikke er garanteret, hvis man vejer mere end 70 kg.
Det kan være en fordel at kigge efter en mere robust cykel, som kan holde i længere tid.
Ethjulede cykler specielt til voksne har mere robuste hjul og kerne. Som regel er de også designet så sadlen kan sættes højere op.
Find din begynder ethjulet cykel her: https://unisalg.dk/begynder

Fordelene ved at køre på ethjulet cykel

God motion, gode udfordringer, små succeser hele vejen og en masse grin!
På en ethjulet cykel skal man holde balancen til alle sider. Det giver god stabilitetstræning i sær omkring kropskernen.
Når man har lært at cykle, og er blevet godt fortrolig med det, er der et hav af muligheder for fortsat at blive udfordret.
Man kan f.eks. lære tricks på cyklen, cykle lange ture eller anskaffe sig en off-road ethjulet cykel til en tur i skoven.

Ethjulet cykling er en social sportsgren

Der findes klubber rundt i det meste af landet. Klubber som er organiseret under DGI og som kun har ethjulet cykling som omdrejningspunkt.
I klubberne er der primært børn og unge, men sporten er også ved at blive ret interessant for voksne.
Kan man lokke hele familien med på trenden, kan man træne sammen i klubberne. Det sociale i sporten er højt prioriteret.
Find din nærmeste klub her: https://unisalg.dk/find-andre-at-cykle-med

Skriv et svar