Winther Dolphin – et godt køb

Overvejer du også at investere i en cykelanhænger? En du kan bruge med dine børn til og fra skole, børnehave, vuggestue eller andre ting, og en i god kvalitet med sikkerhedsdetaljer? Så læs med her! I denne artikel guiders du igennem en af de mest populære cykelanhængere, som er elsket af mange børnefamilier i hele Danmark.

Den danske cykelproducent Winther har gennem mange år leveret cykler af god kvalitet og flot design. De har naturligvis også styr på det ekstraudstyr man kan købe, for at gøre hverdagen lidt nemmere, hvis man er på cykel. Modellen vi nu skal se på hedder https://www.wintherbikes.com/da/produkt/dolphin-xl-trailer/Winther Dolphin XL, og er beregnet til to børnepassagerer. Cykelanhængeren er ikke alene den bedst solgte, men også den smalleste i sin klasse. Med en frihøjde på hele 76 cm., er der god plads i kabinen, så dine børn ikke føler sig klemt under turen. Kabinen er udstyret med skulderseler, så dine børn sidder godt spændt fast.

Hos Winther går man højt op i sikkerheden, og af samme grund findes der mange smarte detaljer på vognen, som sikrer, at I nemt kan blive set i trafikken. Der er refleksstriber på alle vognens sider, en gul bagside, samt en stødafvisende bund, så turen bliver mest mulig behagelig. Bagerst på vognen er et smart lille integreret bagagerum, hvor man både kan have legetøj, tæpper, tasker eller madvarer med sig frem og tilbage. Bagagerummet har en passende størrelse, og kan rumme 60 liter.

Alt i alt er Winther Dolphin XL cykelanhænger en rigtig god vogn, som både er af super god kvalitet, flot design og sikker for både dig og dine børn.

Skriv et svar