Zaluna clutch lille taske dame håndtaske

Design

Zaluna clutch er en lille taske som har sorte og hvide diagonale striber. I toppen lukkes den med en fin lille lynlås, som er nem at få fat i, fordi der er monteret en lille læderrem. Den har en lille lomme på indersiden, som man nemt kan putte små ting ned i, så de ikke bliver væk. Den har målene 14 x 21 cm. Den har det feminine og klassiske look til den feminine og morderne kvinde med sans for kvalitet.

­­Materiale

Den er lavet af 100 % læder. Nogen skriver at den er lavet af lammeskind, men det er ikke korrekt. Den er lavet af ko-læder.  Lynlåsen er lavet med et dejligt stof ude i siden der ikke går så nemt i stykker. Selve lynlåsen er lavet med metal i midten, der hvor selve lynlåsen virker. Det er altid en fordel at vælge en taske med lynlås af metal, da den holder meget længere end fx plastic lynlås.

Zaluna Clutch

Dyrevelfærd

Da den er lavet af dyre materiale er det selvfølgelig vigtigt at dyrene har haft det godt, og det har de. Producenten går meget op i at dyrene har haft det godt. På den gård dyrene kommer fra har de været fritgående og haft et godt liv.
taske

Holdbarhed

Da den lille dame taske er lavet af læder holder den godt. Læder er et meget holdbart materiale og det er jo vigtigt at den holder i lang tid. Den er god at have med i byen da den er lavet af læder og derfor nemt kan tørres af. Hvis man spilder på den kan det nemt tørres af hvis det ikke har siddet der i for lang tid

Pris

Da den er lavet af et kvalitets materiale er den ikke helt billig. Men fordi at dyrene har haft det godt og at den er flot og praktisk er den billig af sin slags. Den er ikke særlig dyr hvis man har i baghovedet af den er lavet af dyr der har været fritgående og har haft et godt liv.
Zaluna Clutch

Størrelse

Det er lille praktisk taske hvis man ikke har så meget plads. Selvom det er en lille taske får man det maksimale ud af tasken, fordi at tasken er indrettet sådan at man brugt alt pladsen. Med den lille lomme i siden kan man have mange små ting. Det er rigtig dejligt hvis man skal i byen bagefter så kan man have nogle smykker eller penge.

Skriv et svar